Rotating Chefs
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Rotating Chefs *
CHEZ FREDDY - Raclette & Vin Suisse
In den nächsten vier Wochen servieren wir bei Chez Freddy Raclette à discrétion von Jumi aus dem Emmental. Der Käse wird direkt vom Laib auf den Teller geschoben – so viel Sie möchten.
Neu können Sie reservieren. Statt am kalten Weihnachtsmarkt zu stehen, kommen Sie ins warme Stübli von Chez Freddy. Optional bieten wir Raclette Specials mit Schweizer Spezialitäten, Kimchi und weiteren Beilagen an.
Dazu servieren wir Schweizer Weine. Offen schenken wir unter anderem Chasselas non filtré, Savagnin, Räuschling, Completer, Petite Arvine und Gewürztraminer aus. Zudem stehen einige schöne ältere Flaschen zur Auswahl.
Wir freuen uns auf Ihren Besuch.
Chez Freddy
KIN - BENI LANDOLT
We are back — but only for two days. Beni Landolt and the team will be cooking your favourite KIN classics once more. Come and enjoy the full KIN experience.
NOMADS - LUCA FREI
Nomads returns under the culinary lead of Luca Frei. Experience a warm, social dinner built around generous sharing dishes — a fine cuisine focused on vegetables.
CHF 95 per person
Set sharing menu (multiple dishes served to the table), drinks not included.
TICKETS HERE
ALFREDO PENA - YARE
Alfredo Peña is cooking his Latin American Izakaya at Freddy.
From octopus baos to his perfect picanha, Alfredo brings bold flavors and playful creativity to every dish. Originally from Venezuela, he’s cooked his way through Barcelona’s fine dining scene — and now he’s showcasing his skills (and fiery new chili sauce brand, YARE) right here at Freddy.
Catch him in action until November 1st.